Steam Yaz Indirimleri

En güncel oyun haberleri oyun incelemeleri rehberler sistem gereksinimleri ve dahasını Türkiyenin en iyi. Steam yaz indirimleri yine geldi ve yine cüzdanlarımız evde yemek yok daha elindeki oyunları bitir diye faydasız isyanlara girmiş durumda.

Steam Yaz Indirimleri 2020 Ne Zaman Borderlands Video Oyunu Monster Hunter

20000den fazla oyun indirimde bazı oyunlar popüler olup bazıları ise güzel olmasına rağmen gözden kaçabiliyor.

Steam yaz indirimleri. Steamin gelenekselleşen yıllık yaz indirimleri bu yıl da oyun tutkunlarının yüzünü güldürecek. Özellikle bağımsız oyunlar Indie Games çok insanın es geçtiği çok değerli işler barındırıyor. 16 Haziranda startı veren ve 700e yakın.

Steam yaz indirimleri 2020de 10 TL ile 50 TL arasında alınabilecek oyunları sizler için derledik. Valve her yıl olduğu gibi bu yıl da Haziran ayında Steam Yaz İndirimleri ile oyuncuların karşısına çıkacak. Şüphesiz en çok beklenen dönemlerinden olan Steam Yaz İndirimleri 2021 tarihi resmi duyurusundan önce sızdırıldı.

Steamin özellikle parasını verip oyununu vitirine koy politikasından sonra tam bir oyun çöplüğüne dönüştüğü malum. 3 hours agoDünyanın en büyük dijital oyun platformlarından olan Steamin bu yılki yaz indirimleri tarihi belli oldu. Efe Külhan 28 Haziran 2018 0128 24bin Görüntülenme.

Steam Databasete ortaya çıkan bilgilere göre Steamin yeni indirim dönemi 24 Haziran Türkiye saati ile. Bu sebeple eğer MB macerasına henüz atılmamış biriyseniz o özgür dünyayı atınız ve kılıcınızla dize getirmeye bir an önce başlayabilirsiniz. 2 hafta boyunca sürecek olan bu indirim döneminde de birçok oyunun yüzde 80 ile yüzde 90 arasında indirimlerle satışa sunulması bekleniyor.

2020 Steam Yaz İndirimlerinde 30 TL altına indiğimizde ise gerçek mücevherleri buluyoruz. Steam yaz indirimleri tüm yıl boyunca oyuncular tarafından büyük bir heyecanla beklenmektedir. Birçok oyunda ciddi indirimler gerçekleştiren Steam yaz indirimlerini belirli bir tarihe kadar sürdürecek.

Çok fazla üzel oyun çok uygun fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Henüz Valve tarafından Steam Yaz İndirimleri 2021 tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmamış olsa da daha önceki indirimlerin tarihini doğru bir şekilde sızdırılan Steam. Steamin en büyük.

Bu seneki Bahar indirimleri 24 Mayıs Pazar günü saat 2000de başlayacak. Steam yaz indirimleri oyun tutkunları tarafından sorgulanmaya başladı. Heyecanla beklenen kampanyanın ne zaman başlayacağı resmi olarak açıklanmadı ancak Steam Database hesabına göre indirimler 24 Haziran Perşembe günü Türkiye saati ile 2000da başlayacak.

Steam Yaz İndirimleri kapsamında Bannerlord da indirimde olmasına rağmen Warband kadar ucuz fiyatlara almak mümkün değil. Hepimizin uzun zamandan beri beklediği ülkemizde Ramazan Bayramının hemen ardından gelen efsane indirim olayı Steam Yaz İndirimleri başladı. Hatta SteamDB Bahar mevsimi indirimleri için sitesinde bir sayaç bile başlattı.

Selamlar Only A Gamer takipçileri. Beklenen kampanya döneminin ne zaman düzenleneceği ortaya çıktı. Steamın en yakın indirimi Bahar Mevsimi indirimleridir.

1 day agoSteam Yaz İndirimleri 2021 tarihi güvenilir kaynaklar tarafınca paylaşıldı. Sızıntı ise tahmin edebileceğiniz SteamDB sitesi üzerinden geldi. Milyonlarca oyunsever Steamde yapılacak indirim etkinliğini heyecan ile bekliyor.

İddialara göre Steam 2020 Yaz İndirimi için tarihler belli oldu. 1 member in the PilliOyun community. Şimdiden cüzdanlarınızı hazırlasanız iyi edersiniz.

Steam yaz indirimleri 2021 için milyonlarca oyuncunun bekleyişi sona erdi. Her sene yaz indirimi konseptiyle takipçilerinin karşısına çıkan Steam indirim günleri tarihi belli oldu. Steam Yaz İndirimlerinde Kaçırmamanız Gereken 10 AAA Oyun.

2 days agoHer yıl geleneksel olarak düzenlenen ve oyun tutkunlarına müthiş fırsatlar sunan Steam Yaz İndirimleri 2021 için geri sayım başladı. Beklenen günün gelmesinden önce indirim fırsatlarından en faydalı şekilde yararlanabilmek için yapılması gereken araştırmalar vardır. Gelin bu tarihlere yakından bakalım.

2 days agoTüm yılın oyuncular tarafından en çok beklenen indirim dönemi olan Steam Yaz İndirimlerinin başlangıç tarihi belli oldu. Beklenen Steam yaz indirimleri 2020 başlamıştı. Steam Yaz İndirimleri 2021 tarihi SteamDB tarafından sızdırıldı.

Bahar indirimleri her sene Mayıs ayının son haftasında başlamakta ve yaklaşık 7 gün sürmektedir. Steamin her yılın belli dönemlerinde özel indirimler yaptığı biliniyor.

Oyun Panosundaki Pin

Steam Yaz Indirimi Tarihi Ve Saati Ortaya Cikti Technopat Yaz Ordu Tarih

Steam Yaz Indirimleri Basladi Iste Indirimli Oyunlar Aorhan Blog Oyun Oyunlar Resident Evil

Summer Sale Google Search Oyun Sarkilar Teknoloji

Steam Yaz Indirimleri Icin Sona Yaklasildi Yaz

Steam Indirimi Basladi Iste Steam De Indirime Giren Oyunlar Playstation Sony Oyun

Steam Yaz Indirimleri Basladi Prison Oyun Yaz

Steam Yaz Indirimi Tarihi Belli Oldu Ilginc Teknoloji Steam Summer Sale Insurgent Steam

Oyuncular Icin Buyuk Gun Geldi Catti Steam Yaz Indirimleri Yarin Resmi Olarak Basliyor Buyuk Yaz Indirimi 25 Haziran 9 Temmuz Arasi Instagram Buyuk Gun Yaz

Pin On Steam

Steam Yaz Indirimleri Home Decor Decals Home Decor Decor

Steam Yaz Indirimleri 2018 Ne Zaman Olacak Steam Rehberi Steam Summer Sale Summer Sale Big Promotion

Steam Yaz Indirimleri Yaz Tintin Oyun

Steam In Yaz Indirimi Tum Hiziyla Devam Ediyor Inanilmaz Tasarruflar Elde Edebileceginiz Yaz Indirimleri Icin Son Gun 5 Temmuz Satisa Sunulan En Iyi Oyun Yaz

Steam Yaz Indirimleri 2018 De 10 Tl Alti 10 Oyun Onerisi Steam Rehberi Oyun Yaz Rehber

Steam Summer Sale Yaz Indirimi Basladi Peki Hangi Tarihler Arasinda Ne Kadar Surecek Ayrintilar Icerde Dunyanin En Buyuk Online Oyun Platf Oyun Arama Tarih

Steam Yaz Indirimleri 2019 Ne Zamana Kadar Devam Edecek Oyun Teknoloji Yaz

Steam Yaz Indirimleri Dusuk Sistem Isteyen 101 Oyun Tavsiyesi Youtube Harf Oyun Youtube

25 Haziran 2019 Steam Yaz Indirimleri Basladi Yaz Grand Prix Mortal Kombat


No comments for "Steam Yaz Indirimleri"